FOODLIST

MODERNÍ JÍDELNA VE VEDLEJŠÍCH DVEŘÍCH NAŠEHO
FINE DININGOVÉHO RESTAURANTU CZECH SLOVAK
FOODERY JE JINÁ, MLADŠÍ, SVIŽNĚJŠÍ.
NABÍZÍ POCTIVÉ TRADIČNÍ ČESKOSLOVENSKÉ POKRMY
RUSTIKÁLNĚJŠÍHO AŽ STREET FOODOVÉHO CHARAKTERU,
VÍKENDOVÉ SNÍDANĚ, RYCHLEJŠÍ OBĚDY, ALE I POMALEJŠÍ
VEČEŘE SE SKLENKOU VÍNA.

PŘEDKRMY

Naše paštika z vepřového boku a kuřecích jater
nakládané brusinky, pomeranč, vlašáky v cukru

109

Chlebíček „pražské vejce”
bramborový salát, šunka

69

Polévka
dle denní nabídky

55

OBLOŽENÉ CHLEBY

Energie sbalená na cesty:)
kváskový chléb, majonéza, trhané kuře nebo hovězí žebro?

135

HLAVNÍ JÍDLA

Salát z čerstvé zeleniny s kravským sýrem
olivy, kmínové tyčinky

149

„Smažák” jemně zauzený
naše tatarka, pečené grenaille

159

Naše nudle s trhaným kuřetem
žloutek, slanina

169

Kuřecí řízek s bramborovým salátem
kyselá zelenina, rychlokvašky

175

„Maniho tarhoňa” s grilovanou zeleninou
chřest, řepa, čerstvý kozí sýr

175

„Kuře na paprice” supreme se smetanovou omáčkou
pečené papriky, nočky na másle

205

Flank z čestru s květákovým pyré
spálená cibule, hořčičná semínka, grenaille

259

NÁŠ MAJSTRŠTYK

Pomalu pečený bok se sladkokyselým zelím
houskový knedlík, bylinkový nok, jus

219

CZECHBURGER

„Mletý Čestr” se slaninou v sádlové housce
slanina, medová cibule, horčičná majonéza, náš kečup a hranolky

245

KRAFT PIZZA

„Poprad”
rajčata, vejce,  sýry, gazdovská slanina, cibule

135

DEZERTY

Vdolek se švestkovými povidly
slazený tvaroh

65

Hruška pošírovaná moravským „fortem” z Frankovky
zmrzlina se skořicí, smetana, máslová sušenka

119

© Copyright foodery.cz / by TvujWeb.eu

Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací o cookies

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít